Welkom
separateur
separateur
separateur
separateur

Welkom op de website van IPOWG,

Het Instituut voor Permanente Opleiding, Wetenschap en Geneeskunde is reeds meer dan twaalf jaar actief en haar doel is het promoten en het organiseren van permanente en praktische vormingen in het kader van de urgentiegeneeskunde.

Talrijke van de aangeboden vormingen zijn erkend door de ERC (European Resuscitation Council - Europese Reanimatie Raad). Sinds de organisatie van de eerste ALS cursus in 2003, is het aanbod van IPOWG uitgebreid naar acht verschillende types ERC-vormingen: ALS, BLS-AED Provider, BLS-AED Instructor, ILS, EPILS, NLS, GIC en ETC.

Naast deze ERC-vormingen, organiseert IPOWG tevens negen andere praktische opleidingen in het kader van de urgentiegeneeskunde: Trauma, Gips, Hechtingen, Echografie, Bevallingen, Psy, Kunstmatige ventilatie, Rampenmanagement en Spineboard.

Sinds enkele jaren gaat het merendeel van de vormingen door in het vormingscentrum Avicenne, gesitueerd op de site César de Paepe van het UMC Sint-Pieter te Brussel. Op aanvraag kunnen deze ook op verplaatsing georganiseerd worden. Het vormingscentrum Avicenne bestaat uit verschillende leslokalen, een auditorium, een grote hal en een secretariaat.

Aarzel niet ons uw bevindingen, suggesties of vragen mee te delen.
Het IPOWG team staat te uwer beschikking,

Met de beste groeten,

 

Professor Dokter Pierre MOLS

Voorzitter IPOWG vzw

 

 

 

Copyright © 2008 IFCSM. Tous droits réservés.